Diesel System Cleaner

 

UITLEG & WERKING

 

Geschikt voor alle dieselmotoren met of zonder turbo, common-rail injectie, voor zowel     personenwagens en vrachtwagens, landbouwtractoren en machines, stroomgeneratoren, CRD, TDI, JTD, HDI, EGR met roetfilter en katalysator.

 

Directe krachtige reiniging van de verstuivers, injectiepomp en verbrandingskamers. Beschermt het brandstofsysteem tegen corrosie de brandstof tegen oxidatie degradatie.

 

Diesel System Cleaner zorgt voor een complete verbranding van onverbrande brandstof waardoor opgehoopte vervuiling wordt weggenomen. Houdt preventief het uitlaatgasnabehandelingssysteem (EGR) en turbo schoon.

 

Gebruik van Diesel System Cleaner zorgt dat er geen thermische isolatie kan ontstaan in het brandstofsysteem waardoor de verbrandingstemperatuur daalt en schadelijke emissies of overmatige roetuitstoot sterk vermindert.

 

Verbetert de brandstofinjectie en algemene prestaties van dieselmotoren tot 15% toename en zorgt voor een gelijkmatige verbranding.

 

Gelijkmatiger stationair toerental, lager brandstofverbruik

 

Onmiddellijke werking en resultaat

 

Niet schadelijk voor katalysatoren en Diesel Partikel Filter, ook geschikt voor dieselmotoren met EGR

 

GEBRUIKSAANWIJZING

 

Preventief: Bij vervanging van de brandstoffilter, het reservoir of huis van de nieuwe brandstoffilter opgieten met Diesel System Cleaner of rechtstreeks in brandstoftank.

 

Probleem oplossend:

- Maak de brandstoftoevoer en brandstofretourleiding los van de hogedruk brandstofpomp. De meest aangeraden plaats is de brandstoffilter.

- Doe de inhoud van Diesel System Cleaner in een opvangbakje.

- Laat de motor op Diesel System Cleaner draaien en verhoog gelijkmatig het toerental.

- Als de volledige vloeistof bij is opgebruikt en de overgebleven vloeistof in het opvangbakje donker geworden is, mag de behandeling gestopt worden.

- Plaats de brandstofleidingen op de correcte aansluiting en vervang de diesel brandstoffilter.

 

VERPAKKINGEN

 

500 ml

1 l

5 l

25 l

60 l

200 l

 

 

 

TOPCONCEPT BVBA

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

hier uitschrijven voor nieuwsbrief

© Copyright 2017 - 2018 by Topconcept bvba. All Rights Reserved.

Privacy Policy