Diesel Multi Power Conditioner

 

UITLEG & WERKING

 

Geschikt voor alle dieselmotoren met of zonder turbo, common-rail injectie, voor zowel personenwagens, vrachtwagens, landbouwtractoren, stationaire motoren, stroomgeneratoren, enz. voldoet aan alle normen zoals bijvoorbeeld EN590 en EN228

 

VOORKOMT ALGEN EN BACTERIEVORMING: preventief te gebruiken tegen aanslag van BACTERI√čN en ALGEN die zich ontwikkelen in de brandstoftank van motoren gevuld met diesel of diesel extra. Neutraliseert water in de brandstoftank.

 

Sterk verminderde roetuitstoot en andere schadelijke stofdeeltjes, reduceert tot 35% schadelijke emissies.

 

Verbetert aanzienlijk de smeereigenschappen van de huidige gasolie (biodiesel) door het lage zwavelgehalte, zodat de dieselpomp, de hoge druk pomp en de injectoren maximaal gesmeerd en beschermt worden. 10% meer motorvermogen door betere verbranding. Behoedt de motor van storingen zoals onregelmatige stationaire loop, onderbrekingen tijdens het accelereren enz.

 

Beschermt en reinigt injectoren en laat ze werken met een optimaal verstuifpatroon met als gevolg een lager brandstofverbruik (bewezen tussen 6% en 12%*).

 

Langdurige werking van Multi Power Conditioner zorgt voor zuivere verbrandingskamers, kleppen injectoren, EGR-klep en katalysator waardoor slijtage aanzienlijk afneemt. Zachte reiniging van de roetfilter (DPF) en turbocompressor. Houdt de turbo en uitlaatgasnabehandeling systemen schoon

 

 

VERPAKKINGEN

 

500 ml

1 l

5 l

25 l

60 l

200 l

 

 

 

TOPCONCEPT BVBA

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

hier uitschrijven voor nieuwsbrief

© Copyright 2017 - 2018 by Topconcept bvba. All Rights Reserved.

Privacy Policy